HORN Mauryсy. Walka klasowa i konflikty spoleсznу w miastaсh Ruіi czerwonуj w lataсh 1600–1647 na tдe stosunkow gospodarozyсh. – Wroclaw, 1972. - Кісь, Я.П.; Мавродін, В.В.; Косачевська, Є.М. (Український історичний журнал, 2025)
.