Акція "Вісла" очима авторитетного польського дослідника. Рец. на кн.: Motyka G. Akcja "Wisła”‘47: Komunistyczna czystka etniczna. Krakow: Wydawnictwo Literackie, 2023. 432 s.: Рец. на кн. - Кульчицький, Станіслав (Український історичний журнал, 2025)
Рец. на кн.