III Міжнародна наукова конференція "Війна і соціум у середньовічній та ранньомодерній історії Центрально-Східної Європи" - Ващук, Д.; Юга, О. (Український історичний журнал, 2025)
III Міжнародна наукова конференція "Війна і соціум у середньовічній та ранньомодерній історії Центрально-Східної Європи"