КАРПЕНКО М.Ф. Органи народного контролю УРСР в боротьбі за здійснення ленінського плану побудови соціалізму (1920–1934 pp.). Дніпропетровськ.: Вид-во Дніпропетр. ун-ту, 1972 - Кащенко, С.Г.; Шарапа , В.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.