Братерський союз народів: Комуністична партія – організатор утворення і зміцнення Союзу Радянських Соціалістичних Республік. – К.: Вища школа, 1972 - Кудлай О.C.; Богцов , Б.П. (Український історичний журнал, 2025)
.