Єдність міжнародного комуністичного руху і розширення фронту антиімперіалістичної боротьби: Бібліогр. покажчик. – К.: . – Вид-во Київ. ун-ту, 1971 - Багмет, М.С. (Український історичний журнал, 2025)
.