ДАНИЛЮК М.З. Натхненна праця в ім’я перемоги: Комуністична, партія України – натхненник і організатор трудових подвигів українського народу в роки Великої Вітчизняної війни. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1970 - Буцько , М.О.; Мінгазутдінов , А.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.