До Всесоюзної наукової конференції "Про досвід написання історії міст і сіл, фабрик і заводів, колгоспів і радгоспів СРСР": Інтерв’ю з заступником голови оргкомітету по проведенню Всесоюзної конференції, директором Інституту історії АН УРСР академіком АН - . (Український історичний журнал, 2025)
.