ОЛІЙНИЧЕНКО М.Д. Ленінські накреслення в життя: КПРС. – організатор будівництва Дніпровського каскаду гідроелектростанцій 1927–1970 pp. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1970 - Щербак, П.І. (Український історичний журнал, 2025)
.