КРИКУНЕНКО О.М. Боротьба Комуністичної партії України за здійснення ленінського кооперативного плану (1929–1931 pp.). – Львів: Вид-во Львів. ун-ту, 1970 - Столяренко , В.П.; Уваров , В.Д. (Український історичний журнал, 2025)
.