ЗВЄРЄВ С.М. Діяльність Комуністичної партії України по зміцненню і розвитку громадського господарства колгоспів (1951–1953 pp.). – К.: Вид-во Київ., ун-ту, 1969 - Столяренко , В.П.; Бортнічук , М.Т.; Овсяницький, А.О. (Український історичний журнал, 2025)
.