ХАЙНАС В.В. Боротьба Комуністичної партії Угорщини за єдиний робітничий і народний фронт, проти фашизму і війни (1933–1939). – Львів: Вид-во Львів. ун-ту, 1969 - Xуданич В.І.; Троян , М.В. (Український історичний журнал, 2025)
.