ШЕВЧЕНКО Л.А. Дружба братніх культур: Культурне співробітництво українського народу з братніми народами СРСР, 1946–1958. – К.: Наук. думка, 1971.. - Гаєвський, Б.А. (Український історичний журнал, 2025)
.