ШУЛЬГА І.В. Робітничий клас – колгоспному селянству: (Комуністична партія України – організатор допомоги робітничого класу трудівникам села (1959–1985 pp.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту 1971.. - Ковалевський, Б.П.; Петренко, В.С. (Український історичний журнал, 2025)
.