БЕССАРАБОВ М.А. Комуністична партія України в боротьбі за зміцнення і розвиток соціалістичного суспільства (1937 – червень 1941 pp.). – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1971. - Бабко, М.В. (Український історичний журнал, 2025)
.