Інтернаціональна сила ленінських ідей: В.І. Ленін і революційний рух у країнах Центральної і Південно-Східної Європи. – К.: Наук. думка, 1970 - Подлєсний , М.П.; Сідєльников , С.І.; Чернявський, Г.Й. (Український історичний журнал, 2025)
.