Незборима сила ідей Жовтня: Матеріали наукової сесії "Історичне значення Великої Жовтневої соціалістичної революції в житті українського і польського народів". – К.: Вид-во Київ, ун-та, 1967 - Куликівський , М.Д. (Український історичний журнал, 2025)
.