Наукові праці з історії КПРС: Міжвід. наук. зб. Вип. 29. Комсомол – активний помічник КПРС у державному, господарському і культурному будівництві. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1969 - Салабай , В.Ф.; Харченко , В.П. (Український історичний журнал, 2025)
.