БАЧИНСЬКИЙ П., БОРОДІН О. Боротьба Компартії України проти троцькізму, за єдність рядів партії (1918–1927 pp.). – К.: Політвидав України, 1968 - Ганевич , І.В.; Романовський , О.І. (Український історичний журнал, 2025)
.