Деякі питання організаційно-партійної роботи між XX і ХХІІ з’їздами КПРС: (На матеріалах Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей) - КОРАБЕЛЬЩИКОВ , О.І. (Український історичний журнал, 2025)
.