СТОЛЯРЕНКО В.П. Ленінським шляхом: Діяльність Комуністичної партії по організаційно-господарському зміцненню колгоспів західних областей УРСР 1951–1958 pp. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1968 - Івасюта , М.К.; Масловський , В.І. (Український історичний журнал, 2025)
.