КОСТРИЦЯ Н.Ю. Комуністична партія – організатор всенародної боротьби за здійснення ленінських ідей електрифікації на Україні. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1967 - Черненко , М.С.; Шевчук , В.П. (Український історичний журнал, 2025)
.