Створення обласних більшовицьких об’єднань на Україні: (До 50-річчя обласних конференцій РСДРП(б) Південно-Західного краю та Донецько-Криворізького басейну) - ЗАМКОВИЙ , П.В. (Український історичний журнал, 2025)
.