Діяльність Комуністичної партії по патріотичному вихованню воїнів у період визволення України від фашистських загарбників. (На матеріалах 1-го і 2-го Українських фронтів) - МІНГАЗУТДІНОВ, А.Ф.; МІНГАЗУТДІНОВ, А.Ф. (Український історичний журнал, 2025)
.