ДЕМ’ЯНЧУК І.Л. Зброєю слова: Преса партійного підпілля і партизанських формувань періоду Великої Вітчизняної війни 1941–1945 pp. – К.: Вид-во Київ. ун-ту, 1966 - Лещенко , П.Я. (Український історичний журнал, 2025)
.