Дві марксистські статті на сторінках західноукраїнської преси про петербурзький "Союз боротьби за визволення робітничого класу". (Про статті Г.В.Плеханова (1896 р.) і П.Л.Тупчанського (1897 р.) - МИРОНОВ , В.Л. (Український історичний журнал, 2025)
.