ЧЕРНИШ Й.Д. Комуністична партія України - організатор соціалістичних перетворень на селі в західних областях УРСР (1939-1958). Львів, 1963 - Кожукало , І.П.; Юрчук , В.І. (Український історичний журнал, 2025)
.