"Історик сьогодення" про Європу в контексті особистого досвіду. Рец. на кн.: Тімоті Ґартон Еш. Рідні землі: Історія Європи через особисте сприйняття. Пер. з англ. Ярослава Войтка. Харків: Віват, 2024. 512 с.: Рец. на кн. - Мартинов, Андрій (Український історичний журнал, 2024)
Рец. на кн.