Маслійчук В. Здобутки та ілюзії: Освітні ініціативи на Лівобережній та Слобідській Україні другої половини XVIII – початку ХІХ ст.: Рец. на кн. - Кононенко, Василь (Український історичний журнал, 2020)
Рец. на кн.