ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Український визвольний рух першої половини ХХ ст.: краєзнавчі контексти (до 90-річчя створення Організації українських націоналістів та 110-річчя від дня народження Степана Бандери)" - Ільницький, Василь; Лазурко, Лідія (Український історичний журнал, 2020)
ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Український визвольний рух першої половини ХХ ст.: краєзнавчі контексти (до 90-річчя створення Організації українських націоналістів та 110-річчя від дня народження Степана Бандери)"