Мех Н. Одвічні слова української культури: Словник з історії української літературної мови кінця ХVІІІ – початку ХХІ ст.: базові концепти: Рец. на кн. - Даниленко, Віктор (Український історичний журнал, 2020)
Рец. на кн.