Коцур Г. Кошовий отаман Запорозької Січі Петро Калнишевський: історіографічний дискурс: Рец. на кн. - Алексієвець, Леся; Алексієвець, Микола; Федорів, Ірина (Український історичний журнал, 2020)
Рец. на кн.