Іван Климентійович Рибалка: життя, творчість, дослідження: Матеріали наукових читань пам’яті професора І.К.Рибалки: Рец. на кн. - Водотика, Сергій; Петровський, Володимир (Український історичний журнал, 2020)
Рец. на кн.