Томазов В. Греки-хіосці на Півдні України (кінець XVIII ст. – 1917 р.): між традиціями національного самозбереження та практиками соціокультурної адаптації: Рец. на кн. - Ясь, Олексій (Український історичний журнал, 2021)
Рец. на кн.