СИМОНЕНКО Р.Г. Імперіалістична політика Антани і США щодо України в 1919 р. (Паризька мирна конференція і антирадянська інтервенція на Україні). К.,1962 - Червінкін-Корольов, І.І. (Український історичний журнал, 2024)
.