Радянське будівництво на Україні в роки громадянської війни (листопад 1918 - серпень 1919 рр.) Збірник документів і матеріалів. К., 1962 - Бельфор , Д.С.; Греков , І.О.; Чайчук, Р.Д. (Український історичний журнал, 2024)
.