У комуністичне завтра. (Про рух ударників, бригад і колективів комуністичної праці міста Дрогобича). - Наукові записки Дрогобицького педагогічного інституту, вип. VІ, серія суспільних наук. Дрогобич, 1961. - Громова , З.М. (Український історичний журнал, 2024)
.