СЛИНЬКО І.І. Соціалістична перебудова і технічна реконструкція сільського господарства України (1927-1932 рр.) К.,1961 - Слуцький, О.Б.; Уваров , В.Д.; Шатов , П.У. (Український історичний журнал, 2024)
.