Вивчати паростки комунізму. (Виїзди науковців Інституту історії АН УРСР на промислові підприємства і до колгоспів республіки) - КОРНІЄНКО , С.Г.; ОЛЕКСЮК , Ю.К. (Український історичний журнал, 2024)
.