Нарис з історії соціал-демократичного руху на Україні в кінці XIX ст. - БИСТРЕНКО П.П. З історії поширення марксизму і створення перших соціал-демократичних організацій на Україні. К.,1958. - ВАРШАВЧИК , М.Я. (Український історичний журнал, 2024)
.