Огляд дисертацій, присвячених підпільній боротьбі і партизанському руху на Україні в роки Великої Вітчизняної війни - ДАНИЛЮК , М.З.; САФОНОВА , Є.В.; ЧЕРЧШІКО , А.П. (Український історичний журнал, 2024)
.