I Міжнародна наукова конференція "Україна в світі: Польща і її сусіди в європейському житті України доби середньовіччя" - Гордієнко, Дмитро (Український історичний журнал, 2021)
I Міжнародна наукова конференція "Україна в світі: Польща і її сусіди в європейському житті України доби середньовіччя"