Попова Т. Петр Михайлович Бицилли: портрет в манере "сфумато": Рец. на кн. - Ясь, Олексій (Український історичний журнал, 2021)
Рец. на кн. Попова Т. Петр Михайлович Бицилли: портрет в манере "сфумато"