Смирнов А. Між хрестом, свастикою і червоною зіркою: українське православ’я в роки Другої світової війни: Рец. на кн. - Лисенко, Олексанр (Український історичний журнал, 2021)
Рец. на кн. Смирнов А. Між хрестом, свастикою і червоною зіркою: українське православ’я в роки Другої світової війни