Проєкти з космічної біології в Україні: сучасні тенденції - КОРДЮМ, Є. Л. (Космічна наука і технологія, 2024)
Подано короткий огляд результатів реалізації біологічних проектів Цільової програми наукових космічних досліджень НАН України (2018–2022 рр.) за актуальними напрямками світової космічної біології: астробіологія, клітинна та молекулярна біологія, біологія рослин, біологія тварин, гравітаційна біологія.