Проект створення республіканського відомства з використання глибинного тепла Землі (Science and Science of Science, 2017)
Наведено документи про ініціативу АН УРСР зі створення в Україні республіканського державного відомства з використання глибинного тепла Землі наприкінці 80-х років ХХ ст., яке б мало координувати роботи різних відомств з вивчення і використання геотермальної енергії. Вступ і документи до друку підготовлено: О. Г. Луговський ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України» https://orcid.org/0000-0001-7644-5995