Оборонна тематика 70-х рр. ХХ ст. в наукових розробках учених НАН України (Science and Science of Science, 2019)
Публікуються розсекречені документи Центрального державного архіву громадських об’єднань України про участь АН УРСР в оборонній тематиці. Документи подано мовою оригіналу. Вступ і документи до друку підготовлено: О. Г. Луговський ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України» https://orcid.org/0000-0001-7644-5995