Всеукраїнський круглий стіл «Інформаційне суспільство: його проблеми та перспективи у ХХІ столітті» (Science and Science of Science, 2017)
Засідання круглого столу відбулося 29 березня 2016 р. у Національному авіаційному університеті (Київ). Надано відомості про організаторів круглого столу, докладний огляд доповідей його учасників («Трансформація мовленнєвої культури у сучасному університеті», «Інженерія знань в інформаційній революції», «Проблеми становлення медіакратії в інформаційну добу», «Наукові чи позанаукові знання: конфронтація чи діалог», «Вища освіта в мережевому суспільстві», «Цінності в контексті модернізації і постмодернізації»), обговорення зазначених доповідей учасниками круглого столу. Т. А. Пода Національного авіаційного університету, Київ, Україна https://orcid.org/0000-0001-9662-1204 Підготував Ю. І. Мушкало ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України» https://orcid.org/0000-0002-1503-3062