Засідання Наукової ради з наукознавства при Міжнародній асоціації Академій наук - Грачев, О. О.; Головащенко, Л. Р. (Science and Science of Science, 2018)
12 березня 2018 року в Києві відбулося чергове десяте, цього разу розширене, засідання Наукової ради з наукознавства при Міжнародній асоціації академій наук(МААН). На нинішньому засіданні були присутні учені з Азербайджану, Білорусі, Грузії, Киргизстану, Російської Федерації і України; члени інших аналогічних громадських структур, які здійснюють діяльність під егідою МААН і мають базові наукові організації з числа установ НАН України; представники Консультативної ради з питань охорони інтелектуальної власності і передачі технологій. Відкриваючи засідання, з доповіддю про завдання МААН виступив Петро Олександрович Витязь, що виконує обов’язки віце-президента МААН. Обговорення включало широке коло питань діяльності МААН і створених при МААН наукових рад, про можливі зміни в їхньому складі і статутних документах, їх уніфікацію, про плани роботи наукових рад, а також заходи в зв’язку 25-річчям МААН. Наведено тексти Рішення Наукової ради з наукознавства при МААН «Про 25-річчя МААН», Звернення Наукової ради з наукознавства при МААН до Ради МААН.