Вітаємо з ювілеєм! (Science and Science of Science, 2022)
Н.Б. Ісакова почала наукову кар’єру у команді Г.М. Доброва у період становлення та розквіту Київської школи наукознавства у 1980-х роках. У привітанні відзначено результати Н.Б. Ісакової, отримані у рамках виконання планових тем і міжнародних проєктів, повідомлено про співпрацю Н.Б. Ісакової з колегами з Великої Британії, Німеччини, Білорусі, Молдови, Узбекистану, Болгарії та Польщі в ході виконання наукових проєктів за підтримки ЮНЕСКО та європейських програм ТАSІS та ІNТАS. Зазначено, що вона представляла Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України на численних міжнародних конференціях та семінарах, має багато публікацій, у тому числі у видавництвах, як-то Springer, Edward Elgar та Ashgate.